Simply Vegan Delight îți pune la dispoziție preparate fără carne, lactate și ouă.
Timp de preparare: 30 minute
Porții: 6
Calorii: 300 kcal / porție
Ingrediente:
- 500 grame ciuperci pleurotus
- 2 cartofi prajiți sau făcuți la cuptor
- 150 grame cremă de migdale
- germeni de grâu
- 2 castraveți
- 2 roșii
- 1 ardei
- ceapă
- salată verde
- sare, boia afumată, oregano, drojdie inactivă și sos de soia
Mod de preparare:
-
Taie fâșii ciupercile și pune-le în tigaie împreună cu sare, drojdie inactivă, boia afumată, oregano și sos de soia și lasă-le pănă încep să se usuce.
-
Taie cartofii pai și prajește-i. De preferat să fie făcuți fara ulei la cuptor 🙂
-
Asează ingredientele în lipie.
-
Servește!
Abonează-te pe canalul de YouTube. Mulțumesc!
Si eu am tot facut shaorma acasa in ultimul timp, sau gyros, insa nu am incercat una vegana. Suna bine reteta!😊
ApreciazăApreciat de 1 persoană
E simpla 🙂 poti improviza daca ai ingrediente care iti plac si vrei sa le adaugi 🙂
ApreciazăApreciază
Wow, ce bine arata! O sa incerc si eu! Vara gatesc foarte putine preparate cu carne.
ApreciazăApreciază