Burgeri din fasole si faina de naut

• Ingrediente:
400 grame de fasole (patru pahare mici).
1 ceapă (aproximativ 110 grame)
4 linguri făină de năut. Se poate înlocui cu pesmet sau făină normală.
1 linguriță de chilli.
1 linguriță de sare.
1 linguriță de ienibahar sau piper. Eu am folosit ienibahar.
1 lingură de bulion făcut în casă sau ketchup cumpărat.

• Mod de preparare:
Când conținutul este gătit la cuptor (se lasa aproximativ 30 minute, 15 minute pe o parte iar 15 minute pe cealaltă parte) se adaugă cartofi făcuți tot la cuptor (aproximativ 30 minute), se pot folosi și cartofi prăjiți dar nu recomand! Când sunt gata, se scot de la cuptor și se începe prepararea. Se adaugă castravete proaspăt sau murat, se adaugă ardei gras sau gogoșar murat, se adaugă roșie și salată sau varză. Se poate adăuga și ketchup sau maioneză după gusturile fiecăruia. (Opțional: Pentru mai multe proteine, se poate adăuga și o felie de tofu normală sau afumată.) Poftă bună!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.