Legume la cuptor cu sos din caju si baby spinach

• Legume:
Orez integral, cartofi, sfeclă roșie, ciuperci, ardei roșu, ardei galben, vânătă, broccoli, dovlecel zucchini, morcov, sare și drojdie inactivă.

• Sos:
100 gr. de caju hidratat timp de o oră
100 gr. de baby spinach
2 căței de usturoi (opțional)
100 ml de apă
1 lingură de drojdie inactivă
1 linguriță de sare

• Mod de gătire (timp total de gătire 30 minute):
Se taie legumele în diferită forme și se pun la cuptor timp de 30 minute. Între timp se fierbe orezul integral și se prepară sosul la blender (vezi imagine). Foarte simplu de făcut, sănătos si extrem de gustos.


Dacă ți-a plăcut rețeta: dă-i un share pe rețelele sociale, lăsa un comentariu.


Poate te interesează:


E-Mail: contactalexandruene@gmail.com
Social Media:
FacebookTwitterInstagramYoutubePinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.