• Legume:
Orez integral, cartofi, sfeclă roșie, ciuperci, ardei roșu, ardei galben, vânătă, broccoli, dovlecel zucchini, morcov, sare și drojdie inactivă.
• Sos:
100 gr. de caju hidratat timp de o oră
100 gr. de baby spinach
2 căței de usturoi (opțional)
100 ml de apă
1 lingură de drojdie inactivă
1 linguriță de sare
• Mod de gătire (timp total de gătire 30 minute):
Se taie legumele în diferită forme și se pun la cuptor timp de 30 minute. Între timp se fierbe orezul integral și se prepară sosul la blender (vezi imagine). Foarte simplu de făcut, sănătos si extrem de gustos.
Dacă ți-a plăcut rețeta: dă-i un share pe rețelele sociale, lăsa un comentariu.
Poate te interesează:
E-Mail: contactalexandruene@gmail.com
Social Media: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest