Rețetă simplă și rapidă de paste din mazare cu ciuperci

Uneori, cele mai simple retete sunt si cele mai bune.

Aceasta reteta de paste din mazare fara guten cu ciuperci se face in doar 20 de minute. S-ar putea sa devina noua voastra cina preferata pentru serile din timpul saptamanii.


Preparare: 5 minute | Gatire: 15 minute | Servire: 2 portii


Ingrediente:

Comandă de acasă tot ce ai nevoie de pe cora.ro!

1

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala puneti 1 litru de apa. Cand apa clocoteste adaugati pastele impreuna cu sarea si uleiul. Lasati sa fiarba timp de 10 minute.

  2. Scurgeti pastele de apa. Adaugati intr-o tigaie inalta pastele, ciupercile si sosul. Lasati tigaia pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand.

2 comentarii

  1. Foarte interesant! Habar n-aveam că există paste făcute din mazăre, ce aditivi or fi folosind pentru a lega pasta de mazăre într-o formă fixă, stabilă chiar și la fierbere, căci mazărea e sfărâmicioasă prin natură. Am să caut pe NET.
    Arată foarte bine 🙂
    Eu acum fac un borș de pasăre după o rețetă clasică. Am mâncat suficient porcării, e timpul de-o schimbare 😉
    Spor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.