Dovlecei umpluți cu ciuperci

Simply Vegan Delight îți pune la dispoziție preparate fără carne, lactate și ouă.


Timp de gătire: 60 minute


Ingrediente:

  • 4 dovlecei zucchini
  • 600 grame de ciuperci pleurotus mărunțite
  • 400 ml lapte de cocos link__1 SanoVita 
  • 100 grame cașcaval vegan
  • o ceapă albă mărunțiță
  • un ardei roșu mărunțiț
  • 3 căței de usturoi mărunțiți
  • busuioc proaspăt tocat mărunt
  • oregano proaspăt tocat mărunt
  • cimbru proaspăt tocat mărunt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper negru

Comandă pe www.sanovita.ro introducând codul promoțional
simplyvegandelightși primești 15% reducere de fiecare dată!

1
Mărește poza

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul. Taie dovleceii pe lung și scobeștei cu ajutorul inei linguri.

  2. Într-o tigaie adâncă pune o lingură de ulei de măsline. Adaugă ceapa, usturoiul, ardeiul  roșu și ciupercile. Lasă să călească timp de 10 minut.

  3. Adaugă laptele de cocos și condimentele: oregano, busuioc, cimbru, sare și piper. Lasă compoziția încă 10 minute la foc moderat.

  4. Umple fiecare dovlecel cu compoziția.

  5. Bagă dovleceii la cuptor.

  6. După 30 minute adaugă deasupra cascavalul vegan și mai lasă la cuptor înca 10 minute.

  7. Servește cu ceapă verde și oregano proaspăt.

2
Mărește poza

 

Publicitate

7 comentarii

  1. Ma bucur foarte mult ca am dat de blogul tau! Multumesc pentru retetele delicioase. Eu tocmai am inceput postul, in speranta ca poate am sa pastrez stilul de alimentatie si pe viitor si e exact ce aveam nevoie.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.