Ghebe cu sos de soia si usturoi

Va prezint o reteta potrivita pentru aceasta perioada pe care trebuie sa o incercati!

Este o reteta simpla, rapida si delicioasa. Se poate servi cu mamaliguta.


Preparare: 10 minute | Gatire: 25 minute | Servire: 4 portii


Ingrediente:

1

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie se adauga uleiul si ceapa. Se calesc 5 minute.

  2. Se adauga ghebele si sosul de soia. Se fierb aproximativ 15 de minute.

  3. La final se adauga usturoiul. Se mai fierb inca 5 minute. Se presara patrunjel deasupra. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Publicitate

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.