Salata de boeuf de post

Aceasta salata de boeuf este delicioasa si nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatori.

Este o reteta simpla, rapida si sanatoasa.


Preparare: 15 minute | Gatire: 30 minute | Servire: 6 portii


Ingrediente:

1

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala se adauga cartofii, telina si morcovul taiati in 2 sau 3 bucati in functie de marime. Se fierb timp de 30 de minute.

  2. Se lasa legumele sa se raceasca. Dupa care: cartofii, telina, morcovul, castravetii si gogosarii se taie cubulete mici.

  3. Se adauga toate ingredientele intr-un vas si se amesteca usor cu maioneza. Se adauga sare dupa gust.

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.