Cartofi umpluti cu ciuperci si cascaval

Simply Vegan Delight îți pune la dispoziție preparate fără carne, lactate și ouă.


Timp de preparare: 40 minute
Porții: 3
Calorii: 420 kcal / porție

Ingrediente:

  • 5 cartofi mari (1 kg)
  • 150 grame de cașcaval vegan
  • 150 grame ciuperci
  • 3 fire de ceapă verde
  • o roșie
  • sare și drojdie inactivă
2
Mărește imaginea

Mod de preparare:

  1. Taie și scobește cartofii.

  2. Taie ceapa, ciupercile, cașcavalul și umple cartofii.

  3. Așează cartofii într-un vas și deasupra presară sare, drojdie inactivă și pune o felie de roșie. Adaugă o cană cu apă și lasă la cuptor timp de 40 minute.

1
Mărește imaginea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.