Fasole galbenă cu usturoi și mărar

Astazi va prezint o reteta sanatoasa, extrem de gustoasa si ușor de facut. Fasolea verde este bogata in proteine si are un continut ridicat de fibre care regleaza glicemia. De asemenea usturoiul este un antibiotic puternic, dar si un reglator al colesterolului.

Daca doriti sa fie cu gust picant puteti adauga piper sau boia iute.


Preparare: 15 minute | Gatire: 40 minute | Servire: 6-8 portii


Ingrediente:

Comandă de acasă tot ce ai nevoie de pe cora.ro!

x1

Mod de preparare:

  1. Intr-o cratita puneti fasolea pastai impreuna cu o lingurita de sare, ulei si o cana de apa. Acoperiti cratita cu folie de aluminiu si bagati-o la cuptor pentru aproximativ 30 minute.

  2. Pisati usturoiul impreuna cu o lingurita de sare, turnati peste fasole si adaugati alte 2 cani de apa. Mai lasati inca 10 minute la cuptor. La final presarati mararul.

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.