Fasole verde la tigaie cu parmezan

Fasolea este cunoscută sub formă de pastai sau boabe. Aceasta reteta din pastai este sanatoasa, extrem de gustoasa, usoara si rapida de facut, de asemenea este o sursa buna de fibre si proteine.

Fasolea verde este bogata in Vitamina K care previne aparitia bolilor de inima, imbunatateste sanatatea osoasa, reduce riscul de cancer, imbunatateste sanatatea creierului si previne imbatranirea prematura.


Preparare: 10 minute | Gatire: 25 minute | Servire: 2 portii


Ingrediente:

Comandă de acasă tot ce ai nevoie de pe cora.ro!

12

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie mare si adanca turnati doua linguri de ulei si o cana mica de apa si puneti la calit ceapa, ardeiul si usturoiul impreuna cu sarea timp de 15 minute.

  2. Adaugati rosiile si lasati sa fiarba 5 minute.

  3. Acum turnati fasolea pastai, amestecati si lasati sa fiarba alte 5 minute la foc mediu.

  4. La final adaugati patrunjel si parmezan vegan.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.