Ciulama de ciuperci pleurotus

Va prezint o reteta delicioasa de ciulama de ciuperci pleurotus simpla si cremoasa, usor de preparat. Simpla si rapida de preparat, aceasta ciulama de ciuperci va deveni cu usurinta un fel de mancare indragit de toata familia.

Nu cred ca este cineva caruia sa nu-i placa ciulamaua. Puteti sa o serviti alaturi de mamaliguta. Daca probati reteta aceasta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.


Preparare: 10 minute | Gatire: 30 minute | Servire: 4 portii


Ingrediente:

Comandă de acasă tot ce ai nevoie de pe cora.ro!

x1

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala turnati 500 ml de apa. Adaugati ceapa, ardeiul, morcovul si ciupercile pleurotus impreuna cu delikatul, lasati sa fiarba timp de 20 minute.

  2. Se ia o cana de apa din compozitie si se adauga 4 linguri de faina amestecand pana se obtine o crema, pe care o adaugati treptat inapoi in oala, la foc mic. Se lasa sa fiarba 10 minute, amestecand usor.

  3. La final adaugati mararul tocat si amestecati.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.