Astazi va prezint o super reteta, mancare de ardei copti cu rosii!
Ardeiul este o sursa importanta de vitamina A, complexul B, vitamina C, minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Conţine 92% apă, iar restul compoziţiei este dat de carbohidraţi, proteine şi grăsimi.
Preparare: 10 minute | Gatire: 45 minute | Servire: 4-6 portii
Ingrediente:
- 1 kg de ardei kapia rosii copti (ardeii se coc la cuptor pe tava si ii puteti depozita in congelator)
- 3 cepe galbene tocate
- 6 rosii decojite si tocate
- patrunjel proaspat tocat
- 2 linguri de ulei
- 1 lingurita de sare
Comandă de acasă tot ce ai nevoie de pe cora.ro!
Mod de preparare:
-
Intr-o tigaie mare si adanca turnati doua linguri de ulei si o cana de apa si puneti la calit ceapa impreuna cu sarea timp de 15 minute.
-
Adaugati rosiile si lasati sa fiarba 15 minute.
-
Acum adaugati ardeii copti impreuna cu o cana de apa si lasati sa fiarba alte 15 minute.
-
La final adaugati patrunjel.

Mie imi place sa mănânc mâncarea asta cu mămăligă!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Foarte bună combinaţia şi uşor de făcut.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Arata foarte bine si din cate imi aduc aminte, cand am mai mancat o astfel de mancare era si foarte gustoasa (facuta de mama la tara). La fel de bine imi aduc aminte ca nu imi tinea de foame si ca o consideram o garnitura excelenta langa o bucata de carne de pui de casa, sunt de aceeasi parere si acum.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Sună bine probabil e foarte gustoasa dar am o problemă: ardeii copti!
Astia nu apuca sa mai fie prelucrati ca suntem toti morti dupa ei facuti salată!😂
ApreciazăApreciat de 2 persoane
Doamne, cum arată! :0
ApreciazăApreciat de 1 persoană