Cartofi cu conopidă și iaurt

Simply Vegan Delight îți pune la dispoziție preparate fără carne, lactate și ouă.


Timp de gătire: 50 minute


Ingrediente:

  • 1000 grame cartofi tăiați felii
  • 600 grame conopidă
  • 600 grame iaurt de soia
  • 200 grame tofu mărunțit
  • 200 grame cascaval vegan
  • 8 linguri link__1 drojdie inactivă SanoVita (drojdia inactivă poate fi folosită în special la salate și paste, dar și ca condiment la orice preparat deoarece intensifică gustul)
  • 2 lingurițe de sare
  • usturoi verde
  • rozmarin

Comandă pe www.sanovita.ro introducând codul promoțional
simplyvegandelightși primești 15% reducere de fiecare dată!

3
Mărește poza

Mod de preparare:

  1. Adaugă apă într-un vas. Lasă cartofii și conopida să fiarbă aproximativ 20 minute.

  2. Amestecă iaurtul de soia, tofu mărunțit impreună cu o linguriță de sare, rozmarin și drojdie inactivă.

  3. Amestecă cartofii și conopida cu compoziția de mai sus.

  4. Se așează totul într-un vas de yena și se adaugă pe deasupra cascaval vegan.

  5. Se bagă vasul la cuptor pentru aproximativ 30 minute.

  6. La final presară usturoi verde și rozmarin proaspăt. Servește!

  7. Opțional o poți servi și cu maioneză de avocado. Vezi rețeta aici.

2
Mărește poza
1
Mărește poza

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.