Cea mai buna tocanita! Va asigur ca aceasta reteta va placea tuturor!
Este o reteta clasica, simpla si sanatoasa, cu putine ingrediente, dar foarte aromata. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice tip de ciuperci. Se poate servi rece sau calda, alaturi de salata sau mamaliguta.
Preparare: 10 minute | Gatire: 35 minute | Servire: 4 portii
Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci champignon taiate cubulete
- 1 cutie rosii cubulete
- 4 cepe galbene tocate marunt
- 1 ardei kapia tocat marunt
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
-
Intr-o tigaie se adauga uleiul, ceapa si ardeiul. Se calesc 10 minute.
-
Se adauga ciupercile. Se fierb acoperite la foc mic pentru aproximativ 20 de minute.
-
La final se adauga rosiile si usturoiul. Se mai fierb inca 5 minute. Se presara patrunjel deasupra si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Numai buna pentru aceste zile de post !
🙂
ApreciazăApreciat de 1 persoană