Tocanita de ciuperci

Cea mai buna tocanita! Va asigur ca aceasta reteta va placea tuturor!

Este o reteta clasica, simpla si sanatoasa, cu putine ingrediente, dar foarte aromata. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice tip de ciuperci. Se poate servi rece sau calda, alaturi de salata sau mamaliguta.


Preparare: 10 minute | Gatire: 35 minute | Servire: 4 portii


Ingrediente:

1

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie se adauga uleiul, ceapa si ardeiul. Se calesc 10 minute.

  2. Se adauga ciupercile. Se fierb acoperite la foc mic pentru aproximativ 20 de minute.

  3. La final se adauga rosiile si usturoiul. Se mai fierb inca 5 minute. Se presara patrunjel deasupra si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.