Uneori, cele mai simple retete sunt si cele mai gustoase.
Aceasta reteta de paste din mazare fara guten cu ciuperci se face in doar 20 de minute. S-ar putea sa devina noua voastra cina preferata pentru serile din timpul saptamanii.
Preparare: 5 minute | Gatire: 15 minute | Servire: 2 portii
Ingrediente:
- 1 cutie de Sam Mills Green Pea Pasta Penne 100% mazare fara gluten 250g
- 1 borcan de Bonduelle ciuperci intregi 280g
- 1/2 borcan de Heinz sos pentru paste cu busuioc si usturoi 500g
- 1 lingurita de sare
- 1 lingura de ulei
Comandă de acasă tot ce ai nevoie de pe cora.ro!
Mod de preparare:
-
Intr-o oala puneti 1 litru de apa. Cand apa clocoteste adaugati pastele impreuna cu sarea si uleiul. Lasati sa fiarba timp de 10 minute.
-
Scurgeti pastele de apa. Adaugati intr-o tigaie inalta pastele, ciupercile si sosul. Lasati tigaia pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand.

Foarte interesant! Habar n-aveam că există paste făcute din mazăre, ce aditivi or fi folosind pentru a lega pasta de mazăre într-o formă fixă, stabilă chiar și la fierbere, căci mazărea e sfărâmicioasă prin natură. Am să caut pe NET.
Arată foarte bine 🙂
Eu acum fac un borș de pasăre după o rețetă clasică. Am mâncat suficient porcării, e timpul de-o schimbare 😉
Spor!
ApreciazăApreciază
Apropo… Să știi că am făcut dovleceii cu ciuperci, au ieșit delicioși, dar nu eram acasă așa că pozele cu telefonul nu m-au satisfăcut estetic…
ApreciazăApreciat de 1 persoană