Tocăniță de cartofi cu soia

Originara din Asia, soia face parte din specia leguminoaselor, boabele acesteia crescand in pastaie. Contine aminoacizi esentiali si, aproape 40%, protide, lipide, glucide, saruri minerale, enzime, lecitine, vitamine.

Fiind extrem de bogate in proteine, boabele de soia reprezinta o sursa excelenta de nutrienti.


Preparare: 10 minute | Gatire: 35 minute | Servire: 2 portii


Ingrediente:

  • 100 grame de felii de soia de la SanoVita
  • 500 grame de cartofi taiati cuburi mai mari
  • 2 legaturi de ceapa verde tocata
  • 1 legatura de usturoi verde tocat
  • 1 ardei rosu gras tocat
  • 2 linguri de ulei, 1 lingurita de sare, un varf de lingurita de piper
  • 1 legatura marar tocat

1

Mod de preparare:

  1. Se pun la calit ceapa verde, usturoiul verde si ardeiul impreuna cu o cana de apa si 2 linguri de ulei timp de 10 minute.

  2. Se adauga cartofii impreuna cu soia felii fiarta in prealabil si se lasa la foc mediu timp de 25 minute.

  3. La final se adauga sarea, piperul si mararul verde.

2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.