Ratatouille la cuptor

Simply Vegan Delight iti pune la dispozitie preparate fara carne, lactate si oua.


Preparare: 20 minute | Gatire: 40 minute | Timp total: 60 minute | Servire: 4 portii

1

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 zucchini (sau dovlecei normali)
  • 4 rosii
  • 4 cepe
  • 5 ardei copti
  • 500 grame de rosii tocate
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper, cimbru, patrunjel

2

Mod de preparare:

  1. Se spala vinetele, dovleceii, ceapa si rorsiile si se taie rondele.

  2. Se mixeaza rosiile tocate impreuna cu ardeii copti. Se toarna si se niveleaza in strat uniform intr-un vas.

  3. Peste sos se aseaza in spirala feliile de legume, alternand: o vanata, un dovlecel, o ceapa, o rosie.

  4. Se curata usturoiul si se mixeaza impreuna cu sarea, piperul, cimbrul, patrunjelul si putina apa (sau ulei). Se se toarna deasupra legumelor din vas.

  5. Se baga vasul la cuptor si se lasa 50 de minute. La final se presara patrunjel proaspat. Pofta buna!

Abonează-te pe canalul de YouTube. Mulțumesc!

5 comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.